PAHUUDEN ANATOMIA

Kotimainen rikos podcast
Kuuntele Spotifyssä

Kesätauko 2023

Pahuuden anatomia — Tauko 2023

Lyhyestä virsi kaunis eli se olisi nyt tauon paikka. Kevät on jo pitkällä enkä halua viettää tulevia – toivottavasti aurinkoisia – päiviä murhaajien tai muuten vain päästään kilahtaneiden henkilöiden ansioluetteloiden äärellä. Olen suunnitellut pidempää taukoa jo jonkin aikaa, joten nyt kun jaksoja on kasassa miellyttävä tasaluku, on hyvä hetki hiljentyä muutamaksi kuukaudeksi.

Kaiken kaikkiaan kuluneen vuoden tapahtumat voisi helposti tiivistää muutamaan positiiviseen superlatiiviin. Takana on nyt 20 enemmän tai vähemmän ahdistavaa rikosaiheista tositarinaa, mielenkiintoisia yhteistyökuvioita ja sylikaupalla kannustavia viestejä.

Yleensä podcastin vetäjän ääni jostain syystä alkaa ärsyttämään monen kuunnellun jakson jälkeen, mutta Virtasen puhetyyli saa heteromiehenkin kyseenalaistamaan oman seksuaalisen suuntautumisen. 🔥

Maatse, Spotify

Oikeastaan juuri kuuntelijoilta saamani positiivisen palautteen takia tauolle siirtyminen aiheuttaa myös jonkin verran kipuilua, koska uusia jaksoja odottavat korvaparit luovat tietenkin painetta. Siitäkin huolimatta tauko on nyt toden totta paikallaan, sillä haluan keskittyä hetkeksi aivan muihin asioihin.

Tauon aikana Pahuuden anatomia viettää hyvin todennäköisesti totaalista radiohiljaisuutta kaikilla kanavilla, mutta pidän itselläni oikeuden huudella kuulumisia podcastin kotisivuilla tai sosiaalisessa mediassa, jos tarvetta löytyy. Näillä näkymin palaan takaisin uusien jaksojen kera syyskuussa, mutta ilmoittelen aikataulusta tarkemmin lähempänä. Vaivattomimmin pysyt kärryillä seuraamalla Pahuuden anatomiaa joko Instagramissa tai Facebookissa.

Myös kesän jälkeen Pahuuden anatomia tulee jatkamaan tuttuun tapaan ilmaisena kaikilla alustoilla. Laajemman yleisön tavoittaminen motivoi minua edelleen huomattavasti enemmän kuin rahallinen korvaus enkä usko, että lähitulevaisuuskaan onnistuisi iskemään suurempia säröjä tähän itsepintaiseen ja pinttyneeseen ajatukseen.

Jos et ole vielä kertonut mielipidettäsi Pahuuden anatomia –podcastista, nyt on mitä parhain hetki aktivoitua ja avata sanainen arkkusi alla olevassa kommenttikentässä. Tavoitat minut kätevästi myös sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa nimellä @pahuudenanatomia. Jaksokohtaisen palautteen voit jättää suoraan myös esim. Spotifyn-mobiilisovelluksessa. Toiveet, kysymykset, palaute ja kritiikki ovat kaikki yhtä tervetulleita ja toivottuja, joten anna palaa.

Siinä kaikki tällä kertaa. Kiitos tähän astisesta matkasta ja palataan uusien rikostarinoiden pariin jälleen syksyn kynnyksellä. Kuulemiin.

Facebook
Threads
WhatsApp
X
Reddit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *