PAHUUDEN ANATOMIA

Kotimainen rikos podcast
Kuuntele Spotifyssä

Storytel kokeilee palvelussaan podcasteja

Storytel

Storytel testaa sovelluksessaan avoimia podcasteja — Pahuuden anatomia mukana pilotissa

Storytel tutkii alati suosiotaan kasvattavaa podcastien maailmaa ja on valinnut tätä varten muutamia kymmeniä suosittuja podcasteja vapaan RSS-syötteen jakelusta. Nämä erikseen poimitut podcastit Storytel aikoo julkaista appissaan kokeilujakson ajaksi, joka alkaa heti toukokuun 2023 alusta lähtien.

Äänikirjojen ystävät kuuntelevat usein myös paljon mieliaiheisiinsa liittyviä podcasteja, joten pilotti on epäilemättä mielenkiintoinen kokeilu Storytelille. Testijakso on tietenkin hieno mahdollisuus myös podcastaajille, joille avautuu kokeilun myötä tilaisuus tavoittaa mahdollisesti täysin uusia kuuntelijoita.

”Olemme valinneet kokeiluun muutaman kymmentä suosittua podcastia. Pahuuden anatomia on laadukasta sisältöä ja sellaista, jonka uskomme olevan äänikirja-asiakkaidemme mieleen.”

Noora Kunttu
Storytel

Ja mikäpä sen hienompaa kuin päästä harvojen ja valittujen mukana osaksi tätä hieno kokeilua. Kaltaiselleni mutalammikosta ponnistavalle indie-podcastaajalle tämä on paitsi auttava kädenojennus myös jälleen kerran arvokas tunnustus tehdystä työstä — ainakin henkilökohtaisella tasolla.

Storytel ja Pahuuden anatomia

Pahuuden anatomian kuuntelijoita mahdollisesti askarruttaa jälleen kerran yksi kysymys. Miten tämä kaikki vaikuttaa nykyiseen tilanteeseen?

Tuleva kokeilujakso Storytel-palvelussa ei vaikuta millään tavalla Pahuuden anatomia nykytilanteeseen. Podcast jatkaa normaaliin tapaan julkisessa jakelussa ilmaisena kaikille kuulijoilleen. Laaja yleisö on ainakin toistaiseksi paras motivaattori podcastin kehittämisen ja tuottamisen kannalta, joten haluan tarjota laadukasta sisältöä myös jatkossa kaikkien kuultavaksi. Aiemmat ja tulevat jaksot ovat siis jatkossakin saatavilla kaikilla yleisimmillä alustoilla Spotify mukaan lukien.

Pahuuden anatomia löytyy kokeilujakson ajan myös Storytel-palvelusta
Pahuuden anatomia löytyy kokeilujakson ajan myös Storytel-palvelusta
Pahuuden anatomia löytyy kokeilujakson ajan myös Storytel-palvelusta
Pahuuden anatomia löytyy kokeilujakson ajan myös Storytel-palvelusta

Mikä on Storytel?

Storytel on ruotsalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2005. Aluksi se tarjosi äänikirjoja tilauspalveluna pohjoismaisilla markkinoilla. Vuonna 2007 yritys aloitti myös e-kirjojen tarjoamisen palvelussaan.

Tällä hetkellä Storytel on yksi maailman johtavista digitaalisten äänikirjojen ja e-kirjojen palveluntarjoajista, ja sillä on laaja ja kasvava käyttäjäkunta ympäri maailmaa. Kirjavalikoima kattaa laajan valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä kirjoja useilla eri kielillä. Aktiivisen tilauksen myötä käyttäjälle avautuu pääsy jatkuvasti kasvavaan kirjavalikoimaan, joka sisältää niin äänikirjoja kuin e-kirjoja, podcasteja ja paljon muuta.

Storytel ilmainen kokeilujakso ilman alennuskoodia

Tiesitkö, että kun aloitat tilauksen kokonaan uutena asiakkaana, Storytel tarjoaa sinulle ilmaisen kokeilujakson. Kokeilujakson aikana voit käyttää kaikkia Storytelin palveluita täysin rajoituksetta ja kokeilla eri ominaisuuksia ja toimintoja. Kun kokeilujakson aika päättyy, voit päättää haluatko jatkaa palvelun käyttöä normaalihintaan vai lopettaa tilauksen.

Tilauksen voit tehdä täällä.

Facebook
Threads
WhatsApp
X
Reddit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *