PAHUUDEN ANATOMIA

Kotimainen rikos podcast
Kuuntele Spotifyssä

Joulutauko ja uudet yhteistyöt

Pahuuden anatomia

Vauhdikkaan syksyn jälkeen voisi vähän summata podcastin lyhyttä historiaa omia tunnelmia. Sukelletaanpa siis suoraan tositarinan pariin.

Pahuuden anatomian ensimmäinen jakso ilmestyi elokuun puolivälissä. En osannut vielä tuolloin edes kuvitella mitä kaikkea tästä seuraisi. Kahden ensimmäisen julkaisun jälkeen tuuli puhalsi vielä autiolla preerialla, mutta pian alkoi tapahtua. Pahuuden anatomia alkoi nousta tasaisesti Spotifyn TOP-listalla ja uusia tilaajia tuli kymmenittäin lisää joka päivä. Sama trendi on jatkunut tähän päivään asti. Olen saanut sylikaupalla positiivista palautetta ja kuten jo mainitsinkin, suosio on näkynyt myös kuunteluiden määrässä. Olen sanaton.

Positiivinen palaute on ollut välillä niin ylitsevuotavaa, että olen joutunut pohtimaan itsekseni, ovatko palautteessa käytetyt superlatiivit aitoa ylistystä vai taitavasti koristeltua vittuilua. Olen kuitenkin päättänyt luottaa omaan arvostelukykyyni ja kallistunut ihmisten vilpittömyyden kannalle. Nöyrä kiitos kannustuksesta.

Nyt kolmentoista jakson jälkeen on mukava katsella taaksepäin ja todeta, että kasassa on jo suhteellisen koherentti paketti jännittäviä tositarinoita. Matka tietenkin jatkuu, mutta nyt on aika purkaa studio joulun ajaksi ja siirtyä ansaitulle tauolle.

Havainnekuva: Ossian tiputtaa mikrofonin ja pakenee joulutauolle. Aika dramaattista, eikö?

Uusi Pahuuden anatomia-jakso kahden viikon välein

Kuten jo aikaisemmin ilmoittelinkin, uusi jakso ilmestyy joulutauon jälkeen kahden viikon välein. Viikon julkaisuväli osoittautui yksinkertaisesti liian rankaksi. Mukavasti alkanut harrastus alkoikin tuntua pakolta.

Vaikka oman podcastin tekeminen onkin palkitsevaa, perhe tulee nyt ensin. Jatkossa löhöilen siis enemmän vaimoni kanssa sohvalla laatuhömpän äärellä ja rakentelen rakkaan poikani kanssa legotaloja ja Brion junaratoja.

Jännittäviä tuulahduksia podcast-taivaan alla

Pahuuden anatomia-podcast on herättänyt paljon mielenkiintoa paitsi kuuntelijoiden myös muiden alan toimijoiden keskuudessa. Ja nyt oman podcastini myötävaikutuksella minulle on avautunut viimein uusia mahdollisuuksia. Olenkin todella innoissani tulevista yhteistyösuunnitelmista. Uskon ja toivon, että myös te — rakkaat kuulijani — tulette yllättymään positiivisesti. Palaan tähän kuitenkin tarkemmin vasta myöhemmin, kun yhteistyö saa konkreettisempia muotoja. Stay tuned.

Lienee kuitenkin tässä kohtaa aiheellista painottaa, että Pahuuden anatomia jatkaa vuoden vaihteen jälkeen samaan malliin kuin tähänkin asti. Uudet jaksot ilmestyvät ilmaiseksi Spotifyssa ja muilla jakelualustoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *